• Thailand

Bouwsteen Thailand Hua Hin Grand Hotel -

Thailand Hua Hin Grand Hotel Bouwsteen

Incl. transfers vanaf de luchthaven van Bangkok en een verblijf in het 3-sterren imposante Grand Hotel voor 12 nachten incl. ontbijt. Ook een prima hotel voor families met kinderen.
Hua Hin is één van de populairste, maar nog steeds een rustige badplaats van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.
Wilt u ook actief zijn tijdens uw vakantie? Dan kunt u op ca. 80 km naar het zuiden naar het het national park Khao Sam Roi Yod gaan. Dit ruige park herbergt een grote diversiteit aan flora en fauna, zo vindt u er wilde moerassen, parelwitte stranden en kalkstenen rotspartijen.

Inclusief

- transfers van en naar de luchthaven Bangkok - 12 overnachtingen in het Baan Bayan Hotel, in een Garden View kamer incl. ontbijt. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

- Exclusief: optionele excursies, overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 27,50 en € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking en €5,00 SGR per persoon.
Deze bouwsteen is gebaseerd op min. 2 personen.

Programma

Dag 1:

Transfer van de luchthaven van Bangkok naar het Baan Bayan Hotel.

Dag 2 t/m dag 12:

Verblijf voor 12 nachten incl. ontbijt in het Baan Bayan Hotel.

Dag 3:

Transfer van het hotel naar de luchthaven van Bangkok.

Uw verblijf

Hua Hin GrandDit imposante hoogbouw 3-sterren hotel heeft 160 kamers. Op elke kamer vindt u een televisie, een haardroger, een buro en een mooi uitzicht over de z... meer info more info Informations supplémentaires
Hua HinHua Hin is een van de populairste badplaatsen van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.

Niet alleen de stranden maken Hua Hin zo ontzettend populair, ook de plaatstelijke visser... Meer infoMore infoInformations supplémentaires