• Thailand

Bouwsteen 4 dagen Bangkok-Chiang Mai overland met de trein -

Bangkok-Chiang Mai over land met de trein

Een vrijheid-blijheid arrangement! U reist op eigen gelegenheid per lokale trein naar Ayutthaya. Bij aankomst in Ayutthaya neemt u een lokale taxi of tuktuk naar het Uthong Inn hotel waar u de 1e nacht zult verblijven. Gehele dag vrij voor deze mooie oude Koningsstad te verkennen, per fiets is dit een uitstekend idee! Vervolgens reist u per gereserveerde airco trein naar Phitsanulok, u verblijft hier in het Amarin Nakhorn Hotel. De volgende dag reist u per auto met chauffeur naar Sukothai. U kunt hier een fiets of een lokale tuk tuk huren om de oude tempelstad te bezoeken. Met de trein reist u dan weer naar Chiang Mai, waar u nog 1 nacht overnacht in een goed hotel.

Inclusief

* Verblijf 3 nachten in 3-sterren hotels met ontbijt * Trein ticket Ayutthaya-Phitsanulok 2e klasse airco * Transfer met chauffeur naar Sukhothai * Transfer naar treinstation van Sukhothai * Busticket naar Phitsanulok * Treinticket naar Chiang Mai 2e klas airco * Transfer naar hotel in Chiang Mai Opmerking: Prijs gebaseerd op privétour, deze tour is niet mogelijk op basis van Seat in Coach. Min. 2 personen. Vanaf 4 pers. wordt het voordeliger. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Programma

Dag 1:

U neemt een lokale taxi naar het treinstation en koopt zelf een treinkaartje naar Ayutthaya. Het is niet nodig (en niet mogelijk) om deze kaartjes van tevoren te reserveren. Tussen 07.00 en 09.00 uur vertrekken veel lokale treinen. U kunt de 3e klasse uitproberen om te ervaren hoe het is om tussen de lokale Thaise mensen te reizen. Bij aankomst in Ayutthaya neemt u een lokale taxi naar het Uthong Inn hotel waar u de 1e avond zult verblijven. Vanaf hier is het erg eenvoudig om zelf Ayutthaya te ontdekken, wij adviseren u om ofwel een fiets te huren (vraag bij de receptie om een plattegrondje) of een tuk tuk te huren waarvan de chauffeur de stad goed kent.

Dag 2:

We hebben tickets voor u gerserveerd voor de airco trein die om 08.00 uur vertrekt in Ayutthaya, zorg dat u er ten minste 15 minuten vóór vertrek bent. U reist langs eindeloze rijstvelden naar Phitsanulok waar u in de vroege namiddag aankomt. Steek de straat over en in 2 minuten loopt u naar uw hotel, het Amarin Nakhorn Hotel. U kunt ‘s middags de Boeddha beelden fabriek of de beroemde tempel Wat Yai bezoeken. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de avondmarkt in de buurt van de rivier, de beste manier om er naartoe te gaan is met een samlor (fiets-taxi) of tuktuk.

Dag 3:

Onze chauffeur komt naar het hotel en brengt u naar Sukothai. U kunt hier een fiets huren of een lokale tuk tuk huren. Zie de overblijfselen van deze oude hoofdstad met haar Daarna keert u terug naar de bus waar uw chauffeur wacht die u naar het treinstation van Phitsanulok brengt waar u de trein neemt naar Chiang Mai. Aan het begin van de avond arriveert u bij het station waar wij u naar een leuk hotel brengen.

Dag 4:

Uw tour eindigt in de ochtend, u kunt uw verblijf verlengen of boek een andere tour of excursie.

Uw verblijf

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires