• Thailand

Sofitel Bangkok -

Sofitel Bangkok

Sofitel Bangkok Sukhumvit ligt in het centrum van Sukhumvit, op steenworp afstand van de BTS Skytrain stations Nana en Asoke en wordt omgeven door trendy bars en restaurants, bruisende uitgaansgelegenheden en winkelcentra zoals Terminal 21, EM Quartier,Siam Paragon en MBK. Het prachtige Koninklijk Paleis van Bangkok, de bruisende Chatuchakmarkt, de Menam, Don Mueang en de internationale luchthaven Suvarnabhumi zijn gemakkelijk bereikbaar voor gasten.
De 345 elegant ingerichte kamers en suites hebben ramen van de vloer tot het plafond, houten vloeren, geavanceerde technologie en zijn prachtig gemeubileerd. De drie 'Opera'-suites en twee 'Imperial'-suites hebben een terras met panorama-uitzicht.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Sofitel Bangkok

Sofitel Bangkok Sukhumvit ligt in het centrum van Sukhumvit, op steenworp afstand van de BTS Skytrain stations Nana en Asoke en wordt omgeven door tre...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires