• Thailand

Royal Bankok -

Royal Hotel Bangkok

Dit 3-sterren hotel met 300 kamers ligt centraal bij de meeste bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis en Khao San Road. Het is populair onder jeugdigen.
Het is een wat ouder hotel en dat merkt u aan de inrichting. Iedere kamer beschikt onder meer over: airconditioning, een haardroger, een televisie, een minibar, satelliet/kabel TV en bad. Verder aanwezig: 24-uurs room service, winkels, een koffiebar, een bar/café en een wasserij/stomerij. Gym/fitnessfaciliteiten en er is tevens een zwembad aanwezig.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Royal Hotel Bangkok

Dit 3-sterren hotel met 300 kamers ligt centraal bij de meeste bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis en Khao San Road. Het is populair onder...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires