• Thailand

Royal Bankok -

Royal Hotel Bangkok

Dit 3-sterren hotel met 300 kamers ligt centraal bij de meeste bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis en Khao San Road. Het is populair onder jeugdigen.
Het is een wat ouder hotel en dat merkt u aan de inrichting. Iedere kamer beschikt onder meer over: airconditioning, een haardroger, een televisie, een minibar, satelliet/kabel TV en bad. Verder aanwezig: 24-uurs room service, winkels, een koffiebar, een bar/café en een wasserij/stomerij. Gym/fitnessfaciliteiten en er is tevens een zwembad aanwezig.

Prijsoverzicht

Royal Bankok

2-persoonskamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Royal Hotel Bangkok

Dit 3-sterren hotel met 300 kamers ligt centraal bij de meeste bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis en Khao San Road. Het is populair onder...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat