• Thailand

Eastin Hotel Makkasan -

Eastin Hotel Makkasan

De ligging van dit 4-sterren hotel is op loopafstand van een treinstation in de wijk Makkasan. Met 278 kamers heeft dit hotel alle faciliteiten en diensten die u mag verwachten. Iedere kamer beschikt onder meer over airconditioning, badjassen, een dagelijkse krant, eigen Filmnet en een bureau. Tevens aanwezig: 24-uurs room service, een business class verdieping, een lift, een koffiebar, een wasserij/stomerij en vergaderfaciliteiten. Er zijn uitstekende sport- en recreatievoorzieningen zoals een buitenzwembad, gym/fitnessfaciliteiten, een sauna, een stoomkamer en een bubbelbad. Het hotel combineert een vakkundige service met de nieuwste voorzieningen om de gasten een gedenkwaardig verblijf te bieden.

Prijsoverzicht

Eastin Hotel Makkasan

2-persoonskamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Eastin Hotel Makkasan

De ligging van dit 4-sterren hotel is op loopafstand van een treinstation in de wijk Makkasan. Met 278 kamers heeft dit hotel alle faciliteiten en die...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat