• Thailand

Amari Atrium Bangkok -

Amari Atrium Bangkok

Het Amari Atrium Bangkok Hotel is gunstig gelegen. Dit 4-sterren hotel heeft 568 kamers met veel comfort en van alle gemakken voorzien. Zo biedt uw kamer: airconditioning, badjassen, dagelijkse krant, bureau, haardroger en een volledige badkamer. Ook te vinden in het hotel zijn 24-uurs room service, winkels, business class verdieping, bar/café, wasserij/stomerij en vergaderfaciliteiten. Gasten kunnen gebruik maken van de uitstekende recreatie- en vrije tijdsvoorzieningen van het hotel, waaronder golfbaan (ter plaatse), gym/fitnessfaciliteiten, sauna en een stoomkamer.

Prijsoverzicht

Amari Atrium Bangkok

2-persoonskamer

Deluxe kamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Amari Atrium Bangkok

Het Amari Atrium Bangkok Hotel is gunstig gelegen. Dit 4-sterren hotel heeft 568 kamers met veel comfort en van alle gemakken voorzien. Zo biedt uw ka...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat