• Thailand

Ibis Styles Bangkok Phra Khanong -

Ibis Styles Phra Kanong

Het moderne, kleurrijke en creative Ibis Styles Bangkok Sukhumvit Phra Khanong heeft een eigentijdse en moderne persoonlijkheid. Het hotel is ontworpen voor prijsbewuste reizigers met 255 standard kamers en is daarmee de perfecte keuze voor een ontspannen verblijf in Bangkok.
De ruime Standard kamers van 23m² hebben een fris, modern ontwerp, een Sweet Bed-concept, een grote badkamer, LCD-TV 43", minibar, kluis op de kamer, koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi en aangrenzende kamers voor gezinnen. Streats café ligt op de 7e verdieping, is de hele dag geopend en serveert heerlijke buffetten van lokale & internationale gerechten voor ontbijt, lunch & diner, vers gezette koffie & thee, gratis WiFi en een prachtig uitzicht over de stad.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Ibis Styles Phra Kanong

Het moderne, kleurrijke en creative Ibis Styles Bangkok Sukhumvit Phra Khanong heeft een eigentijdse en moderne persoonlijkheid. Het hotel is ontworpe...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires