• Bira
  • Lake Tempe
  • Sulawesi
  • Toraja
  • Sulawesi
  • Sulawesi
  • Sulawesi
  • Makassar

Bouwsteen 8 dagen Wakatobi Dive resort

Deze luxe duikreis neemt u mee naar het 5* Wakatobi Dive resort. Van begin tot einde wordt u gepamperd en verwend en kunt u prachtige duiken maken rond de Wakatobi eilanden.
Het resort kent verschillende typen bungalows en villa's, waarvan we de Ocean bungalows van harte kunnen aanbevelen!

Het resort haalt u met een chartervlucht op maandag of vrijdag op in Bali en brengt u een week later weer terug.

Wakatobi is een samenvoeging van de 4 eilanden Wangi-Wangi, Kaledupa, Tomia en Binongko. Het resort ligt op het eilandje Tolandona, vlakbij Tomia. Het resort beschikt over een eigen liveaboard, de Pelagian, waarmee u uw duikvakantie nóg mooier kunt maken.

Onze bouwstenen dienen als voorbeeldreizen. Afhankelijk van uw reiswensen kunnen we wijzigingen in het programma aanbrengen.

Richtprijzen

Richtprijs € 4.600 per persoon in Ocean bungalow in laagseizoen (hoogseizoen + 10%), inclusief 6 dagen ongelimiteerd duiken.

2020 Holiday Season Dates
Easter Holiday Season: Monday, April 6, 2020 - Monday, April 20, 2020
Autumn Holiday Season: Monday, August 31, 2020 - Monday, November 9, 2020
Christmas & New Year Holiday Season: Monday, December 21, 2020 - Monday, January 4, 2021
2021 Holiday Season Dates
Easter Holiday Season: Monday, March 29, 2021 - Monday, April 12, 2021
Autumn Holiday Season: Monday, August 30, 2021 - Monday, November 8, 2021
Christmas & New Year Holiday Season: Monday, December 20, 2021 - Monday, January 3, 2022

In- en exclusief

Inclusief:
•Transfer Bali hotel naar het vliegveld
•7 overnachtingen incl. ontbijt, lunch en diner
•6 dagen ongelimiteerd duiken (3 x 70 minuten bootduik en ongelimiteerd duiken bij huisrif)
•Binnenlandse vluchten Denpasar-Wakatobi en vice versa
•Marine Park toegang IDR 150.000 p.p.

Exclusief:
•Intercontinentale en binnenlandse vluchten
•Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
•Reis- en annuleringsverzekeringen
•Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds €30 per boeking
•Bijdrage SGR € 5 per persoon
•CO2 compensatie € 22 per persoon
•Duikuitrusting

Dag 1 Vroeg op, luxe charter naar Wakatobi

Nog voor het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor de chartervlucht van 08:00 met Garuda Indonesia naar Wakatobi. Rond kwart voor zeven staat eenmedewerker van het resort buiten bij de ingang u op te wachten om in te checken. Na het inchecken kunt u uw ontbijtje genieten in de VIP lounge. Aankomst rond lunchtijd.

Vlucht Denpasar-Wakatobi (Wakatobi charter)

Binnenlandse vlucht Denpasar - Wakatobi op maandag en vrijdag Chartervlucht met Wings Air Check-in 06:45, Vertrek 08:00, aankomst circa 13:30

Dag 2 t/m 7 Duiken in Wakatobi

Als je het over Wakatobi hebt, dan heb je het vooral over duiken. Er zijn talloze unieke duikspots waar je je adem voor inhoudt. Er is wonderschoon koraal en de diversiteit van vissen is heel groot. Dit betekent dat je tijdens het duiken bij Wakatobi de grootste verscheidenheid aan zeeleven kunt zien. Nieuwe en ongedocumenteerde soorten worden nog steeds ontdekt in Wakatobi.

Wakatobi divingDag 8 Van Wakatobi terug naar Bali

Na een vroege lunch vertrek naar het vliegveld voor de charter terugvlucht naar Bali. U arriveert rond 15:30 op Bali Nguruh Rai airport.

Vlucht Wakatobi-Denpasar (Wakatobi charter)

Binnenlandse vlucht Wakatobi-Denpasar (maandag en vrijdag) Chartervlucht met Wings Air Vertrek 14:00, aankomst circa 15:30

Wakatobi Dive resort

Dit prachtige luxe duikresort ligt op het eilandje Tolandola. Er zijn verschillende accommodatie types: Palm bungalows, Ocean bungalows en 1- en 2-kamer villa's. Alle kamers beschikken over airco, warm en koud water, minibar, WiFi, kluisje, haardroger en koffie- en thee faciliteiten. Bij de villa's hoort een privé butler en gids. De 2-kamer villa's beschikken over een privé zwembad. Het resort beschikt naast het uitgebreide duikcentrum over een fantastisch restaurant, bibliotheek, loungeruimte, Jetty-bar en uitgebreide spa. Het resort voert eigen chartervluchten op Bali uit. De vluchten worden vrijwel iedere maandag en regelmatig ook op vrijdag uitgevoerd. meer info more info Informations supplémentaires

Wakatobi

Wakatobi

Wakatobi is een eilandengroep in het zuidoosten van Sulawesi. De naam is een acroniem voor de eilanden Wangi Wangi, Kalepuda, Tobia en Binongko.

Het is het gebied van de Bajo, de zeenomaden. Belangrijkste bronnen van inkomen zijn visserij, weven en het bouwen van boten. De Bajodorpjes zijn gebouwd boven het water en vind je op Wangi Wangi en Kaledupa.

Wakatobi is een prachtig gebied om te snorkelen en vooral om te duiken. Ons favoriete budget duikresort is het kleinschalige Hoga Island Dive resort, maar het is lastig te bereiken: je hebt op de heen- en terugreis een overnachting nodig op Wangi Wangi. Hors categorie is het Wakatobi dive resort bij het eiland Tobia. Het super-de-luxe resort heeft, behalve een adembenemend huisrif, ook een luxe liveaboard die de verderweg gelegen muckdive sites bezoekt. Het Wakatobi Patuno resort is voor de gewone portemonnee een prima duikresort Wangi Wangi.

De eilanden wordenonderling verbonden door dagelijkse ferries en charterboten. Vanuit Makassar en Kendari is er een dagelijkse vlucht naar Matahora op het eiland Wangi Wangi. Het Wakatobi dive resort heeft twee wekelijkse chartervluchten vanuit Bali.

Denpasar

Denpasar

Denpasar is de drukke hoofdstad van Bali.
Naast een aantal musea en de markt zijn er niet veel toeristische attracties in de hoofdstad, hoewel je er wel lekker goedkoop kunt shoppen.
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat