• Myanmar
  • Myanmar
  • Myanmar

Ngapali

Ngapali

Ngapali is een badplaats en vissersplaatsje in Rakhine aan de westkust, ten noordwesten van Yangon.Het stadje Thandwe (voorheen Sandoway) is de dichtsbijzijnde grotere plaats.
Het Ngapali Strand is 3 km lang en geldt als één van de mooiste stranden. Het is een prachtig wit strand, omzoomd met palbomen en het water is er helder en rustig. De zee is kobaltblauw, zonder gevaarlijke zeedieren en schoon. In de baai kan men goed snorkelen. In tegenstelling tot vele bekende stranden in Azië, is het nog vrij van luidruchtige bars en venters die zich opdringen om dingen te kopen. De mooiste tijd om het strand te bezoeken is tussen oktober en mei.
U kunt wandelen of paardrijden langs het strand. U kunt een tochtje maken met een vissersboot lang de eilanden voor de kust. U kunt fietstochtjes maken en de nabijgelegen kustdorpjes bezoeken. Een geasfalteerde weg kronkelt circa 20 km langs de kust van Mazin op Lontha, via Ngapali dorp, Shwewa Gyaing, Myabyin, Lontha en enkele andere kleine dorpen verscholen tussen de stranden en de heuvels. De dorpelingen leven vooral van de visvangst. Hun vis, garnalen en kokos worden vervoerd naar Yangon en naar plaatsen in het hele land.
Ngapali is zich wel aan het ontwikkelen. Er is een 18-holes golfbaan. De weg wordt uitgebreid, van twee naar vier rijstroken. De luchthaven zal worden uitgebreid voor grotere vliegtuigen. Een nieuwe terminal is al gebouwd. Het is slechts 45 minuten vliegen van Yangon.

Verleningsbouwsteen Ngapali voor een aantal stranddagen. Verblijf naar keuze in 2,3,4 of 5-sterren hotel.
U kunt deze tour aanpassen aan uw eigen wensen! ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Gunstig gelegen aan het Ngapali strand is het Bayview Resort. Faciliteiten van dit resort zijn: Wi-Fi in openbare ruimtes, wasservice, conciërge, familiekamer, fietsenverhuur, zwembad, spa met massage-mogelijkheden, watersport, restaurant en bar. De kamers beschikken over minibar, DVD/CD-speler, ba ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat