• Maleisië

Penang

Penang

Penang, ook wel 'de Parel van de Oriënt' genoemd, bestaat uit een eiland voor de westkust van het schiereiland Maleisië en een kuststrook op het vasteland, ongeveer 380 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Kuala Lumpur. Het wordt door een 13,5 kilometer lange brug verbonden met het vasteland.

Georgetown is de kleurrijke hoofdstad met veel sporen van het Britse koloniale verleden, het heeft een bedrijvig Chinatown waar u een groot aantal Chinese tempels kunt bekijken en een 'little India' waar u uren kunt ronddwalen. De rest van het eiland staat in groot contrast met het drukke Georgetown: slaperige vissersdorpjes en prachtig regenwoud. Penang staat ook bekend als een culinair paradijs: vergeet niet de vele 'hawker'- stalletjes te bezoeken die het eiland rijk is.

Dit resort heeft alles om uw vakantie tot een succes te maken.
Oud en jong zullen zich hier geen moment vervelen door de vele faciliteiten die dit hotel te bieden heeft, maar u kunt natuurlijk ook gewoon lekker lui aan het strand gaan liggen.
Georgetown bevind zich op circa 20 minuten rijafstand e ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Dit Boutique hotel met 38 kamers is een gerestaureerde Chinese mansion met een zeer bijzondere sfeer.

Cheong Fatt Zhe heeft diverse awards gekregen o.a van de Asia Pacific Heritage Award en de Unesco voor de restauratie en behoud van cultuur.

Het hotel beschikt over een restaurant,bar, tv kame ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Gunstig gelegen in Penang, biedt deze sfeervolle accommodatie de perfecte basis voor uw vakantie. Het Hotel is gebouwd in 1948. Het Hotel heeft wel een renovatie ondergaan. De accommodatie bestaat uit 90 kamers. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. U kunt fietsen huren en ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Dit boutique hotel in Balinese stijl is een pareltje aan de kust bij Penang. Het heeft een beperkt privéstrand en de mogelijkheid om te roeien en te vissen. Maak gebruik van de spaservices, zoals een manicure/pedicure of een massage of plons in het zwembad.
De kamers zijn in Balinese stijl ingeric ... meer infomore infoinformations supplémentaires