• Maleisië

Berjaya Langkawi Resort -

Berjaya Langkawi Resort

De in Maleisische stijl gebouwde villa's, dichtbij en in de zee gebouwd, met vele voorzieningen van dit ruim opgezette resort kunnen vele gasten bekoren. Faciliteiten: kluisjes, (laagbouw, max. 2 verdiepingen), lounge met live-muziek, 5 restaurants, strandbar en -restaurant, tennisbanen, zwembad met poolbar, wellnesscenter, kidsclub, mogelijkheid tot het beoefenen van diverse sporten o.a. fietsen en diverse watersporten, entertainment en winkeltje.elefoon, WiFi, lcd-tv, airconditioning, koffie- en theezetfaciliteiten, minibar, balkon of terras en badkamer met douche en toilet. De Partial Sea View kamers hebben onderbroken zeezicht, de Rainforest kamers kijken in de richting van de jungle. De zeer ruime Family Chalet heeft een extra familiekamer met een 2-persoonsopklapbed. De Premier chalets zijn luxer en hebben zeezicht. De Premier Direct Seaview Chalets zijn gebouwd op palen boven land en liggen dichter bij het strand en de faciliteiten en de Premier on Water Chalets zijn gebouwd op palen, gesitueerd boven zee.

Prijsoverzicht

Berjaya Langkawi Resort

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Berjaya Langkawi Resort

De in Maleisische stijl gebouwde villa's, dichtbij en in de zee gebouwd, met vele voorzieningen van dit ruim opgezette resort kunnen vele gasten bekor...

Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat