• Maleisië

Sandakan Borneo Safari 3-daagse trip -

Sandakan Safari 3-daagse trip

Dag 1
Met een speedboot gaan we naar het eiland Selingan. Hier heeft u de hel dag de tijd om te zwemmen, te snorkelen en te ontspannen. 's Avonds na het diner kunt u de schildpadden zien. Deze prachtige dieren komen hun eieren leggen op het strand. Om de eieren en daarmee de diersoort te beschermen worden ze verplaatst naar een speciaal gebied waar ze in de gaten worden gehouden. De overnachting is in Simple Chalet met gedeelde badkamers. Lunch en diner inclusief.

Dag 2
Na het ontbijt gaan we weer terug naar het vaste land. Vanaf hier rijden we verder naar het Sepilok Orang Utan Centrum. Hier kunt u de orang utans observeren en zelfs voeren. Vervolgens is de keuze aan u of u een informatievideo over de orang utans wilt zien, of een wandeling wilt maken door het nabij gelegen regenwoud. Lunchen doen we vervolgens bij Mile 8, Sandakan. Na de lunch rijden we in twee uur naar de Gomantung grot. In deze grot leeft een grote groep vogels. De nestjes die door de vogels worden gebouwd met enkel veertjes en spuug, worden door de lokale bewoners gebruikt om bijvoorbeeld soep van te maken. Sommige nestjes worden geëxporteerd, het is een bijzondere delicatesse. De grotten hangen vol met touwladders die naar de nestjes leiden. Erg interessant om te zien.
Na de grot gaan we verder naar de River Lodge, waar we overnachten. Wanneer we daar aankomen in de namiddag kunt u even ontspannen en u voorbereiden op de boottocht over de Kinabatagan Rivier die in de avond plaatsvindt. Lunch en diner inclusief.

Dag 3
Na het ontbijt gaan we naar het 'Ox-Bow Meer'. Een Ox-Bow meer is een meer/rivier dat door natuurlijke omstandigheden en bijzondere vorm heeft gekregen. Hierna keren we terug naar Sandakan waar we de lunch nuttigen. Na de lunch wordt u terug gebracht naar uw hotel. Ontbijt en lunch inclusief.

Advies: Neem een regenjas, hoed/pet, anti-insectenspray, zonnebrandcrème, zwemkleding, handdoek, zaklamp en persoonlijke artikelen mee. Draag comfortabele wandelschoenen en kleding.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.
Exclusief vluchten naar en van Borneo!

Programma

Uw verblijf

SandakanMet een aantal van 480.000 inwoners is Sandakan de tweede grootste stad op Sabah . Sandakan werd een grote stad vanwege houtkapindustrieën. Sandakan blijft de tweede belangrijkste haven van Sabah, na Kota Kinabalu (KK). De haven (aan de Suluzee) is b... Meer infoMore infoInformations supplémentaires