• Tobameer
  • Samosir
  • Tangkahan
  • Bohorok

Padang Sidempuan

Padang Sidempuan

Vanuit Samosir ben je een volle dag aan het rijden over de Trans Sumatra Highway richting het westen. Bij het stadje Padang Sidempuan, dat voor toeristen zelf niets te bieden heeft, ligt het Baramun Nagari Wildlife Sanctuary. Het grote park herbergt een opvang voor olifanten en andere wilde dieren. Tijdens een safari dag beleef je de olifanten in hun natuurlijke habitat en kom je oog in oog met verschillende vreemde vogels, apen en waarschijnlijk een van de twee (of allebei) Sumatraanse tijgers.

Over eten en favoriete accommodatie zijn we kort: Er is maar één accommodatie en dat is die van de sanctuary zelf: simpel.

Eenvoudig guesthouse met simpele, maar schone kamers. Er zijn een paar kamers afgestemd op Westerse toeristen met westers toilet en warme douche. Tijdens verblijf in het guesthouse zijn lunch en diner inclusief. ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Nieuw (2012) hotel aan de rand van het plaatsje Padang Sidempuan. ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Dit eenvoudige 2* hotel ligt aan de rand van Pedang. De kamers zijn simpel maar prima voor een kort verblijf. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, badkamer en telefoon.

Aantal kamers: 20

Faciliteiten: Restaurant, bar, klein winkeltje, kluisjes en pinautomaat. ... meer infomore infoinformations supplémentaires