• Tobameer
  • Samosir
  • Tangkahan
  • Bohorok

Padang

Padang

Padang is de hoofdstad van de Minangkabau in de provincie west Sumatra telt ruim 850.000 inwoners.
Hier ligt de bakermat van de Padang restaurantjes die je in heel Indonesië tegenkomt en zich zelfs in Europa hebben genesteld.

De Padang restaurants hebben een vitrine met zeker 10 gerechten, die op even zoveel schaaltjes voor je op tafel worden uitgestald. Je neemt op je bord waar je zin in hebt en rekent alles per stuk af. Makan Padang, Padang gerechten, zijn over het algemeen zéér pittig. Het meest bekende gerecht is zonder twijfel Rendang Padang.

Favoriete acco’s hebben we hier niet.

Middenklasse hotel aan de rand van het centrum en op loopafstand van de rivier. De schone kamers zijn niet al te ruim bemeten en beschikken over gratis toiletartikelen, douche, kluisje, telefoon, föhn en waterkoker ... meer infomore infoinformations supplémentaires

In dit luxe zakenhotel kunt u een prima verblijf verwachten. Het hotel is van alle gemakken voorzien en het personeel is zeer gastvrij.

Aantal kamers: 176

Faciliteiten: Zwembad, restaurant, beauty salon, 24 uurs-roomservice, vergaderruimtes, loungebar, muziekbar, wasservice, parkeerruimte, fi ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het moderne Santika Premiere hotel ligt in het centrum van de stad en op minder dan 500 meter van het strand. Er is een restaurant, buitenterras, bar, zwembad en overal gratis wifi.
... meer infomore infoinformations supplémentaires