• Tobameer
  • Samosir
  • Tangkahan
  • Bohorok

Brastagi

Brastagi

Het bergdorp Brastagi wordt vaak aangedaan als tussenstop op de lange route tussen de jungle en het Tobameer. Het dorp ligt heerlijk koel op 1.300 meter boven de zeespiegel. Omgeven door de vulkanen Sibayak en Sinabung is de grond erg vruchtbaar en worden hier verschillende groenten, fruit en bloemen gekweekt.

Vulkaanliefhebbers kunnen ’s morgens vroeg de Sibayak vulkaan beklimmen en op de weg naar beneden een warm bad nemen bij de hot springs van Lau si Debuk-Debuk.

Op de flanken van de Sinabung ligt het typische Mikie Holiday. Met 149 kamers is het een middengroot hotel met moderne uitstraling.
Het hotel heeft een mooi zwembad. Alle kamers beschikken over eigen douche en toilet, TV en WiFi. ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Net buiten het stadje Brastagi ligt het 3* Sinabung Hills hotel. Vanuit het hotel heeft u prachtig uitzicht over de vulkaan.
De Deluxe kamers bieden het meeste waar voor hun geld en bevinden zich in het hoofdgebouw.
Alle kamers hebben een balkon, televisie, telefoon en badkamer met bad of douche e ... meer infomore infoinformations supplémentaires