• Bira
  • Lake Tempe
  • Sulawesi
  • Toraja
  • Sulawesi
  • Sulawesi
  • Sulawesi
  • Makassar

Patunoresort Wakatobi -

Patuno resort Wakatobi

Het Patuno resort is voor zowel duikers als niet-duikers een geweldige plek om te genieten van de schoonheid van de Wakatobi eilanden.
Met 69 kamers, verdeeld over Superior, Superior Ocean view en suites is het heerlijk overzichtelijk. De superior kamers raden we graag af, deze zijn in een apart gebouw ondergebracht, op zeker 10 minuten lopen van het restaurant en receptie.
Het resort is natuurlijk beach-front en op een half uur rijden van het vliegveld. Het resort heeft een eigen duikcentrum. Direct in zee zwemmen of snorkelen is alleen mogelijk bij vloed.

In oktober 2016 is Merapi op inspectiereis naar Patuno geweest om uit eigen ervaring te vertellen over restaurant, accommodatie, snorkel- en duikmogelijkheden.
Het restaurant heeft een redelijk menu en je kunt altijd iets speciaals bestellen (bijvoorbeeld kreeft of red snapper) voor de volgende dag. Duiken is fantastisch; het duikresort is prima uitgerust. De superior cottages zijn keurig en schoon. de suites overprijsd en de standaard kamers erg ver weg in een apart gebouw.

Prijsoverzicht Price overview

Patunoresort Wakatobi

Ocean View Cottage

Ocean View Cottage + extra bed

Suite

Superior kamer

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Volpension.You will stay here based on Volpension.

Patuno resort Wakatobi

Het Patuno resort is voor zowel duikers als niet-duikers een geweldige plek om te genieten van de schoonheid van de Wakatobi eilanden. Met 69 kamers,...

Wakatobi

Wakatobi is een eilandengroep in het zuidoosten van Sulawesi. De naam is een acroniem voor de eilanden Wangi Wangi, Kalepuda, Tobia en Binongko. H...

Wakatobi sea nomads
WakatobiWakatobi is een eilandengroep in het zuidoosten van Sulawesi. De naam is een acroniem voor de eilanden Wangi Wangi, Kalepuda, Tobia en Binongko.

Het is het gebied van de Bajo, de zeenomaden. Belangrijkste bronnen van inkomen zijn visserij, weven ... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat