• Rinjani
  • Lombok Cidomo Gili Trawangan
  • Perama resort
  • Manta dive
  • Senaru
  • Tetebatu

Tugu Lombok - Sire -

Tugu hotel Lombok

Ver van de drukte, ten noorden van Senggigi ligt aan het strand van Sire het prachtige Tugu hotel.

Zoals alle Tugu hotels zijn de suites adembenemend mooi en uniek. Het zijn parels voor de verwende reizigers.
De bungalows en villa's doen qua comfort nauwelijks onder. Gebouwd in Lombok's Sasak traditie kennen ze alle luxe die van een 5* hotel verwacht mag worden.

Alle Tugu hotels staan bekend om de fantastische keuken, van lokale specialiteiten tot Europees culinair, er gaat geen avond voorbij zonder een heerlijk diner.

Kampong Lombok bungalow

De 5 vrijstaande, in Sasak stijl gebouwde Kampong Lombok bungalows zijn heerlijk intieme accommodaties. De traditionele bouw is smaakvol gecombineerd met moderne luxe.

Ampenan bungalow

De Ampenan bungalows zijn geïnspireerd op de Peranakan cultuur, een mix van Chinese gelukszoekers met de lokale Sasak bevolking in de 19e eeuw. De bungalows zijn ruim opgezet en voorzien van alle luxe.

Aloon Aloon villa

De villa's worden omringd door prachtige tuinen. Iedere villa heeft zijn eigen tuin met groot terras. De opvallende grote badkuipen zijn het kenmerk van de Tugu villa's.

Svarga villa

De entree van de 140 meter grote Svarga villa's wordt bewaakt dooer levensgrote beelden van Rama en Sinta.
De inrichting van de villa's is zeer artistiek. De villa's hebben een ruim terras in de eigen tuin, een half open badkamer met groot ligbad en een oversized douche.

Bhagavat Gita suite

De oceanview Bhagavat Gita suites zijn zeer ruim (400 m) opgezet in koloniale stijl. De 7 suites beschikken over een privé tropische tuin, groot terras, privé plunge-pool met zeezicht. De naam is ontleend aan het sprookje Mahabharata en laat zich vertalen als het lied uit de hemel.

Puri Dadap Merah

Deze unieke villa is gebouwd op de fundamenten van een oude tempel en is omgeven door de Dadap Merah, een rode boomsoort.
De villa telt twee verdiepingen, waarvan de bovenste een uniek uitzicht heeft over het resort en de zee. Puri Dadap Merah is smaakvol ingericht met prachtig antiek vanuit Mdura, Java, Bali en China.
De villa heeft een groot, rond eigen zwembad en een prachtig terras.

Sanghyang suites. Nirvana, Jagtnata en Djiwo

Het summum van de Tugu suites zijn de drie Sanghyang suites, waarvan de naam ontleend is aan de oude Hindu legende. De spirituele stilte van Sanghyang wordt uitsluitend verstoord door het geluid van de wind of de golven.

De drie unieke suites liggen direct aan het strand en hebben alle een privé zwembad, jacuzzi, groot terras, privé tuin, en zijn natuurlijk smaakvol ingericht met antiek.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Tugu hotel Lombok

Ver van de drukte, ten noorden van Senggigi ligt aan het strand van Sire het prachtige Tugu hotel. Zoals alle Tugu hotels zijn de suites adembeneme...