• Moana
  • Manta

Moana Duikcruise 5 dagen Flores - Komodo - Flores -

Cruise Flores - Komodo - Flores (diving)

De bemanning van de Moana heet u welkom aan boord van dit prachtige zeilschip. Op deze onvergetelijke cruise, speciaal ontworpen voor duikers, zult u een onvoorstelbare mooie reis meemaken. U kunt dagelijks maar liefst 4 keer duiken op prachtige locaties!

Vertrekdata

2, 8 juni 2018
9 juni 2019

Prijsoverzicht Price overview

Moana Duikcruise 5 dagen Flores - Komodo - Flores

2 persoons hut

2-persoonskamer of -hut, inclusief duiken

2-persoonskamer, waarvan 1 voor duiker

1-persoonskamer of -hut, inclusief duiken

Inclusief

Ontbijt, lunch en diner. Luxe hut met airconditioning, eigen douche en toilet. Frisdrank, water, thee/koffie. Handdoeken, snorkeluitrusting, excursies op land, Europese cruise leider, transfer van of naar het schip.

Exclusief

vluchten, alcoholische dranken, frisdrank, fooien (ca. € 10,- p.p.p.d.), Complete duik uitrusting (€ 180,- per trip), Havengeld & National Park entreekosten (€ 115,- p.p. contant te betalen als u aan boord gaat).

Programma

Dag 1

Op dag 1 ligt de Moana te op u te wachten in de haven van Labuhan Bajo op Flores. Na een verfrissend welkomst drankje, zullen we vertrekken. Vervolgens is het tijd voor een korte introductie van de faciliteiten van ons schip, de duik operatie en het tour programma. De 1e duik zal zijn bij Sabalon of Sabayur en de 2e een nachtelijke duik bij Gili Lava Darat. Vervolgens zullen we dineren en overnachten ten noorden van Komodo.

Dag 2

Dag 2 begint met een kort ‘voor’ontbijt en de vervolgens duik 3 bij ‘Cristal Rock’. Na deze duik zullen we echt gaan ontbijten en beginnen aan duik 4 ‘Castle Rock’. De rots is bedekt met brons en roestkleurig spons en zacht koraal. U zult hier black snappers, grote inktvissen, driehoekige vlindervissen en een paar rode octopussen zien. Later in de middag klimmen we naar de top van een lokale berg om te genieten van een prachtig panorama over de maanvormige eilanden van de Komodo eilandengroep en het vasteland van Flores. In de middag doen we duik 5 ‘Light House’ in het noorden van Komodo. Duik 6 ‘Gili Lava Passage’ is weer een nachtelijke duik.

Dag 3

Dag 3 begint weer met ochtenduik 7 ‘Batu Bolong’. Om 11 uur duik 8 ‘Tatawa’. Duizenden vissen in alle kleuren en vormen zijn hier te vinden, onder andere dambord lipvissen en maanvissen. ’s Middags is duik 9 ‘Moana’s Manta Point of Pink Beach’ en duik 10, een nachtelijke duik naar de keuze van de klanten.

Dag 4

Dag 4 begint met duik 11, normaals in Batu Bolong. Terwijl we genieten van een heerlijk ontbijten zeilen we naar Rinca. Relax en geniet van het uitzicht terwijl u wordt gepamperd door het personeel . Vervolgens is duik 12 ‘Pulau Tengah’ (Klein Batu Bolong) op onze nieuwe geheime hotspot. Daarna is er een 2 uur durende tocht ‘Dragon Walk’, waar u de laatst overgebleven inwoners van Jurassic Park zult zien, de beroemde Komodo draken! Tijdens zonsondergang zullen we voor de kust van Bat Island liggen, waar we duizenden fruit vleermuizen naar het vasteland zullen zien vliegen op zoek naar voedsel.

Dag 5

Op dag 5 zullen we nog gezamelijk ontbijten. Vervolgens wordt u naar het vliegveld gebracht waar uw vliegtuig naar Bali op u staat te wachten.

Uw verblijf

MoanaDe Moana is een originele Buginese schoener met 5 luxe 2-persoonshutten, elk met AC en eigen badkamer en wc. De schoener is in 2014 grondig gerenoveer... meer info more info

Alor, Flores en Komodo

Alor, Flores en Komodo maken deel uit van de kleine Sunda eilanden, oftewel Nusa Tengagara. De eilandengroep loopt van Lombok in het Westen tot Timor ...

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat