• Cambodja Angkor Wat

Kirirom

Kirirom - Algemene Informatie

Kirirom is voor de natuurliefhebber misschien wel dé bestemming in Cambodja. Het Kirirom nationaal park gelegen aan de voet van de Elephant Mountains was lange tijd het persoonlijke reservaat van koning Sihanouk en is daarom bijzonder goed bewaard gebleven.

U kunt in dit gebied het beste op pad gaan met een gids. Hij kan u alles vertellen over de flora en fauna die het park rijk is. Zo zijn de moeilijk doordringbare gedeelten van het woud de thuishaven van tijgers, beren en wilde olifanten. Ook de vogelpopulatie in het park is bijzonder. Vogelliefhebbers komen uit alle windstreken in de hoop uitheemse vogels te spotten.

Een parkgids kan u naar uitzichtpunten brengen waar u kunt genieten van een schitterend panorama over de Olifanten- en Cardamombergen. De beklimming van de Chambok berg bijvoorbeeld, midden in Chambok Waterfall Park is meer dan de moeite waard. U kunt per ossenkar door de groene natuur naar de voet van de berg reizen. Vanuit hier loopt u in ongeveer een uur omhoog. U stopt op een plek bij één van de mooiste watervallen van Cambodja, erg indrukwekkend! U kunt ook lokale dorpjes bezoeken waar u fruit of handwerk kunt kopen

Als u vna plan bent om zelfstandig op pad te gaan raden we u aan om een terreinwagen of mountainbike te huren, zodat u niet alles te voet af hoeft te leggen. We moeten u echter wel waarschuwen om binnen de paden te blijven, omdat er een kans is dat er nog landmijnen in de jungle verstopt liggen van de periode dat het communistische rode Khmer Cambodja terroriseerde.

Kirirom ligt precies tussen Phnom Penh en Sihanoukville en is vanuit beide steden te bereiken over de weg.
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat