• Padar island Komodo
 • Bromo
 • Raja Ampat
 • Duikvakanties Indonesië
 • Borobudur
 • Tanah Toraja
 • Turtle
 • Ombak Putih
 • Bali sunset
 • Baliemfestival
 • Kawah IJen
 • Bohorok
 • Tangkahan
 • Samosir
 • Baturraden
 • Pink beach Komodo
 • Whaleshark Kalimantan

Kuching Boutique Tour -

Kuching Boutique Tour

Deze 4 daagse toer neemt u mee door Kuching. U ziet lokale bevolking bezig met hun dagelijkse activiteiten en bezienswaardigheden in de stad. U krijgt de mogelijkheid om traditionele gerechten te proberen. Al met al een prachtige toer die u niet mag missen!

Prijsoverzicht Price overview

Kuching Boutique Tour

2 personen (1 x 2-persoonskamer)

1 persoon (1 x 1-persoonskamer)

Inclusief

Transport van het vliegveld, Engelse sprekende gidsen tijdens de toers, accommodatie voor 3 nachten inclusief ontbijt en lokale maaltijden zoals vermeld in de toer.

Exclusief

Internationale en binnenlandse vluchten. Persoonlijke uitgaven (minibar, telefoon etc.) en fooien.

Programma

Dag 1

Dag 1 begint met een ontmoeting op Kuching International Airport, vanaf daar gaan we gezamelijk naar het hotel. In de middag maken we een toer door de stad en zult u verschillende interessante locaties zien. Zo ziet u de Tua Pek Kong Tempel (de oudste Chinese tempel in Kuching),de oude Gambier specerijen straten met de open markt, het Malay dorpje met de moskee, de waterkant van Kuching met de herschikte geschiedenis van Sarawak en het Sarawak museum (staat bekend als het beste museum van Zuidoost-Azië). Na deze toer overnachten we met in het Batik Boutique hotel.

Dag 2

Dag 2 begint met ontbijt bij het hotel. Vervolgens gaan we naar een verlaten Bidayuh dorpje aan de rand van de Gunung Jagoi, ongeveer 40 minuten klimmen. Het dorpje, ooit bewoond door 46 families heeft nu alleen nog maar 2 zussen als inwoners. Alle gebouwen zijn nog in originele staat en u kunt er nog steeds meemaken hoe bepaalde activiteiten gedaan werden, zoals olie extractie en het aftappen van rubber. Daarna maken we een wandeling van 15 minuten die ons naar een prachtige uitzicht brengt over het regenwoud en dorpjes van Borneo. Vervolgens zullen we genieten van lokale gerecht en dranken en proberen we onder andere Tuak, gemaakt van suikerriet.

**In een weekend maakt de toer een extra stop bij de Serikin markt aan de rand van Sarawak en Kalimantan. Op zaterdag en zondag brengen handelaren van Indonesisch Kalimanten hun waren over de grens om te handelen. Geniet van dit gigantische spel van ruilhandel!

OPGELET: De wandelingen vragen redelijk wat van uw fysieke kracht.

Dag 3

Dag 3 begint met ontbijt bij het hotel. In de ochtend bent u vrij om te doen wat u wilt. ’s Middags wordt u opgehaald bij het hotel en naar de Tuak Discovery Tour gebracht. Deze toer is een introductie voor de Tuak cultuur in Sarawak. Tuak-makers houden hun recepten voor hun wijn dicht bij hun hart! We hebben een Tuak-proef toer georganiseerd die in verschillende dorpjes zal stoppen om hun unieke Tuak en Langkau te proberen en een divers menu van heerlijk eten en producten uit de jungle. Het hoogtepunt van de toer is een verrukkelijk diner, waar u zeker van zult genieten! U zult genieten van verschillende lokale delicatessen!

Dag 4

Dag 4 zullen we nog ontbijten in het hotel. Vervolgens bent u tot het uitchecken vrij om te doen wat u wilt. Na het uitchecken is er vervoer naar het vliegveld geregeld voor uw volgende bestemming.

Uw verblijf

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat