Carlton Hotel - Singapore -

Carlton Hotel

Deze 4-sterren accommodatie is ideaal gesitueerd in het havengebied van Singapore en Clarke Quay. Het Singapore Reuzenrad is op slechts 1.5 km afstand van het resort. Carlton Hotel Singapore is gunstig gelegen vlakbij het Singapore Kunst Museum.
De kamers zijn voorzien van zowel een privé badkamer als een minibar, een strijkijzer en strijkplank, een persoonlijk kluisje. De rustige kamers bieden een panoramisch uitzicht op de stad. Ze beschikken ook over een waterkoker, koffie- en theevoorzieningen, een koelkast.
Gasten kunnen van een buffet ontbijt geserveerd op de in het café genieten. De typische internationale keuken kunt u in het in-house restaurant proeven. De lobby bar biedt verfrissende drankjes evenals gebakjes en voorgerechten. Bovendien biedT Entre-Nous creperie een keuze aan Franse, Europese en gezonde delicatessen, binnen ongeveer 5 minuten lopen. Het treinstation Promenade MRT is 20 minuten lopen en het metrostation Bras Basah ligt op 5 minuten lopen. De gasten kunnen zich ontspannen en vermaken met ligstoelen en een zonneterras. Er is een welnesscentrum in dit hotel.
100% aanbetaling

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Carlton Hotel

Deze 4-sterren accommodatie is ideaal gesitueerd in het havengebied van Singapore en Clarke Quay. Het Singapore Reuzenrad is op slechts 1.5 km afstand...

Singapore

Singapore, in het Maleis Singapura, Leeuwenstad genaamd is pas sinds 1965 een zelfstandige staat. Tot deze tijd behoorde het bij Maleisie en is overh...

Singapore
SingaporeSingapore, in het Maleis Singapura, Leeuwenstad genaamd is pas sinds 1965 een zelfstandige staat.
Tot deze tijd behoorde het bij Maleisie en is overheerd geweest door o.a de Europeanen, Indonesie en het Sultanaat van Johor.

Deze moderne stad heef... Meer infoMore infoInformations supplémentaires