• Maleisië

Kinabalu Natinaal Park & Poring Warmwaterbronnen 2-daagse trip - Algemeen

Kinabalu Natinaal Park & Poring Warmwaterbronnen 2-daagse trip

Dag 1
In het Kinabalu Park, wat 1600 meter boven zeeniveau ligt, ligt de Kinabalu berg (4095 meter). Een van de hoogste bergen in zuid-oost Azië. Twee uur lang rijden we door dit gebergte. Geniet van de adembenemende uitzichten. Kijk om u heen en u ziet het botanische paradijs wat dit park te bieden heeft. Er leven 1500 verschillende orchideeënsoorten, 330 verschillende vogelsoorten, 26 rododendronsoorten en nog veel meer planten- en diersoorten.
In het park maken we ook nog een wandeling, er gaat een ervaren gids met u mee die u overal informatie over kan geven. Ten slotte bezoeken we nog de 'Berg Tuin' waar orchideeën en medicinale plantensoorten groeien. In de middag en avond is er geen programma. U kunt genieten van de frisse berglucht en de prachtige omgeving. De overnachting is in een lokaal hotel. Lunch en diner inclusief.

Dag 2
Na het ontbijt gaan we naar de Poring warmwaterbronnen. Eerst maken we een wandeling door het regenwoud en over de 'Canopy Plank Walk'. Met een beetje geluk komt u een van de vele dieren tegen die hier wonen. Uiteindelijk kunt u heerlijk ontspannen in de baden met natuurlijk warm water. Aan het eind van de dag wordt u terug gebracht naar Kota Kinabalu. Ontbijt en lunch inclusief.

Advies: Regenjas, anti-insectenspray, goede zaklamp, uw persoonlijke toiletartikelen en handdoek. Draag goede wandelschoenen en comfortabele kleding.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat