• Cambodja Angkor Wat

Frangipani Villa - Siem Reap -

Frangipani Villa

Dit sfeervolle boutique hotel is recent gebouwd in 2010 en beschikt over 51 kamers. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en de belangrijkste attracties zoals de markt en pubstraat.
Bij het Frangipani Villa Hotel staan de excellente dienstverlening en superieure faciliteiten garant voor een onvergetelijk verblijf. Faciliteiten: vervoer van/naar luchthaven, restaurant, roomservice, koffiebar, bar aan het zwembad, gratis fietsuitleen en een prachtige tuin.

De kamers beschikken over: aparte douche en bad, draadloos Internet (gratis), airconditioning, buro met stoel, thee- en koffiefaciliteiten.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Frangipani Villa

Dit sfeervolle boutique hotel is recent gebouwd in 2010 en beschikt over 51 kamers. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en de belangrij...

Siem Reap - Algemene Informatie

Siem Reap ligt in het Noord-Westen van Cambodja. Ondanks dat het een van de armste regio's in Cambodja is, is het misschien wel de regio die het rij...

Siem ReapSiem Reap ligt in het Noord-Westen van Cambodja.
Ondanks dat het een van de armste regio's in Cambodja is, is het misschien wel de regio die het rijkst is aan cultuur en natuur.

Zo vindt u op slechts enkele kilometers afstand van Siem Reap het T... Meer infoMore infoInformations supplémentaires