• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Bali quarantainepakket "Warm up vacation" Griya Santrian - Sanur

Sinds 4 februari is het mogelijk op een toeristenvisum via Bali Indonesië in te reizen. Merapi heeft een quarantainepakket samengesteld, bestaande uit intercontinentale vluchten (optioneel), PCR-testen, transfers en een 5-daags (4 nachten) 'warm-up vacation' pakket in het 4* Griya Santrian hotel in Sanur.

Gedurende de quarantaineperiode kunt u gebruik maken van verschillende voorzieningen als zwembad, restaurant en privéstrand en kunt u aan verschillende workshops deelnemen.

Vooralsnog kunt u uitsluitend op een zogenaamd B211-A toeristenvisum het land betreden. Optioneel kunt u gebruik maken van de diensten van onze lokale agent voor het verplichte sponsorship voor het visum.
U kunt dit pakket zien als een start van een langere reis naar Bali of de andere Indonesische eilanden. Wij denken graag met u mee over de vervolgreis...

Richtprijzen

€ 1.150 ( 2 personen in Garden Wing kamer)
€ 750 (1 persoon in Garden Wing kamer)In- en exclusief:

Inclusief:
•4 overnachtingen op basis van volpension
•PCR-testen
•transfer vliegveld-hotel
•dagelijks 5 stuks wasgoed

Exclusief
•Intercontinentale vluchten
•Uitgaven van persoonlijke aard
•Fooien
•Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds (€ 30 per boeking)
•Reis- en annuleringsverzekeringen ( verplicht )
•Bijdrage SGR € 5 per persoon
•CO2 compensatie € 22 per persoon

Cancellation Policy :
• Cancellation 7 days prior to arrival, 50% of total package price
• Cancellation 3 days prior to arrival, 100% of total package price
• No shows and early departure will result in a forfeit of 100% of total due
• If during the quarantine period, the guest is diagnosed as covid-19 positive, the hotel will refund the remaining balance of the guest payment for the quarantine package. (The hotel will not refund the payment for PCR, health monitoring, and insurance, because the payment will be used to cover guest expenses during medical treatment, maximum 30 days after the arrival date in Bali)
• If the guest diagnosed as covid-19 positive in the Airport, hotel will be charging 1 Night stay from total Hotel Package. (The hotel will not refund the payment for PCR, health monitoring, and insurance, because the payment will be used to cover guest expenses during medical treatment, maximum 30 days after the arrival date in Bali)

Dag 1 Aankomst op Bali, PCR-test en transfer naar Sanur

Selamat datang di Bali, welkom op Bali! Het eiland van de 1000 goden. Een paradijs in de grootste archipel van de wereld. Het Hindoeïstische eiland heeft een vriendelijke bevolking en is rijk aan natuurlijke schatten. Er worden dagelijks kleurrijke ceremonies gehouden. U vindt er levendige kustplaatsen maar ook nog weinig bezochte authentieke dorpjes met hun vele tempeltjes. Er is van alles te doen en te beleven op Bali: fietsen, wandelen, kookcursus of u laten verwennen in een van de vele spa’s. Bij aankomst op het vliegveld Ngurah Rai ondergaat u direct een PCR-test. Als deze negatief is passeert u de immigratiedienst en douane en wordt u naar uw hotel in Sanur gebracht.

Dag 2 Gezondheidscheck en hangen aan het zwembad of strand

Vandaag komt een arts of verplegende langs voor een gezondheidscheck. Deze controleert lichaamstemperatuur, vitaliteit en zuurstofgehalte. Verder bent u vrij om te relaxen aan het zwembad of het privéstrand van het hotel.

Dag 3 Yoga, relaxen of een workshop

Het resort organiseert ook voor de warm-up vakantiegangers een aantal activiteiten. U kunt deelnemen aan de Yogasessies en de workshops Balinese offerandes, Origami, kreatief met kokosbladeren of u uitleven in de Gym of aan de tafeltennistafel.

Dag 4 PCR-test en relaxen

Vandaag ondergaat u uw tweede PCR-test. De rest van de dag kunt u weer deelnemen aan een workshop en relaxen aan het strand of zwembad.

Dag 5 Opgewarmd het hotel uit

Indien de uitslag van uw PCR-test van de vorige dag negatief is kunt u vandaag het hotel verlaten en uw reis vervolgen.

Griya Santrian - Sanur

Schitterend en rustig hotel in hartje Sanur. Direct aan het strand, op loopafstand van winkels, restaurants en markt. Alle kamers beschikken over AC, telefoon, tv, badkamer, haardroger, koffie-en theefaciliteiten, minibar, kluisje en balkon of terras. Aantal kamers: 117 Faciliteiten: 3 restaurants(Indonesische, Balinese, Italiaanse, Japanse, Westerse en Aziatische keuken) en bar, 3 zwembaden, fitness, tennis, spa, sauna, yoga, bloemoffer-en kookworkshops, fiets-excursies, iedere maandag en vrijdag visbarbeque aan het strand en elke donderdag vleesbarbeque met Jazz muziek, kunstgallerie, 24-uurs room service, laundry service, Kids club, surfles, WiFi. meer info more info Informations supplémentaires

Sanur

Sanur

Sanur is een relatief rustig, oud vissersdorp met veel hotels, restaurants en winkeltjes aan de zuidoost kust van Bali..Het is veel minder druk dan de plaatsen aan de zuidwest kust als Kuta, Legian en Seminyak. De zee is kalm en ondiep, bij eb is er slechts kniediep water tot aan het 100 meter verderop liggende rif. Langs het strand liggen talloze 'jukungs', traditionele houten vissersbootjes. De boulevard is een ruim 5 kilometer lang wandelpad langs het strand dat loopt van het Pantai Mertasari strand in het zuiden tot aan Pantai Matahari Terbit in het noorden. Langs de boulevard staan talloze warungs, restaurants, winkeltjes en tukang pijits, masseuses, die voor een euro of vijf een klein uur je lichaam masseren.

Favoriete restaurant

Uit eigen ervaring: Mades Restaurant, in het centrum van Sanur. Heerlijke Balinese en Indonesische gerechten!

Mades Restaurant - Sanur
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat