• Maleisië

Vuurvliegjes in Kuala Selangor - Algemeen

Vuurvliegjes in Kuala Selangor (8 uur)

In het rustige plaatjes Kampung Kuantan in Kuala Selangor leeft een van de grootste vuurvliegjes groepen ter wereld. Wanneer we arriveren brengen we eerst een bezoek aan Kota Melawati, beter bekend als Fort Altingsburg. Ook bezoeken we het koninklijk mausoleum, een ruïne van een fort en de beroemde 100 stappen die naar een veelbesproken executieblok leiden.
In het vogelpark aan de voet van Bukit Melawati kunt u de trekkende vogels zien. Misschien kunt u hier ook een Silverleaf Monkey spotten.
Bij de avondschemering gaan we verder naar een klein vissersplaatsje om een heerlijk visdiner te nuttigen. Na het diner rijden we naar Kampung Kuantan om aan boord te gaan van een typisch Maleis houten bootje. De ervaren roeiers varen het bootje moeiteloos stroomopwaarts het donkere bos in. Zodra u ogen aan het donker gewend zijn wordt u betoverd door dit wonderbaarlijke fenomeen. De vuurvliegjes die ritmisch fonkelen zorgen voor een onvergetelijk sprookjesbeeld.

Advies: Draag platte schoenen en neem anti-insectenspray mee.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat