• Maleisië

Pulau Ketam 'Krab eiland' Tour - Algemeen

Pulau Ketam 'Krab eiland' Tour (8 uur)

Na een uur rijden vanuit Kuala Lumpur komen we bij Port Klang. Hier nemen we de ferry naar Pulau Ketam die daar een half uur over doet. Vanaf de ferry heeft u een goed uitzicht over de drukke haven en de mangrove bossen van de omliggende eilanden. Het unieke aan Pulau Ketam is dat het hele dorp op houten palen is gebouwd, zelfs de wegen! Verschillende krabsoorten en moerasvogels zijn frequente bezoekers hier. Maak een wandelingetje en zie hoe dit dorpje, wat ooit rustig was en geen bezoekers had, nu een plaats is waar iedere toerist een bezoek aan wilt brengen. Ondanks de vele toeristen zijn het vissersdorpje en haar inwoners weinig veranderd.
Na de lunch, die we nuttigen in een lokaal restaurant waar u heerlijke vis kunt eten, nemen we de ferry terug naar Port Klang.
Op de terugweg naar Kuala Lumpur maken we een stop bij het Paleis van de Sultan van Selangor. Hier zien we ook de Sultan Salahuddin Mosque, beroemd om de enorme koepel. De laatste stop is bij de Thean Hou tempel. Eén van de grootste Chinese tempels in zuid-oost Azië.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat