• Maleisië

Kudat Rungus Longhouse 2-daagse trip - Algemeen

Kudat Rungus Longhouse 2-daagse trip

Dag 1
We vertrekken vanuit Kota Kinabalu naar Kudat en Bengkoka in het noorden van Borneo. Hier leeft het Rungus volk, dat nog volgens oude, traditionele manieren leeft. In Kudat ontmoet u een Rungus familie en krijgt u een traditionele lunch in het 'longhouse', de plaats waar het volk samen komt voor ceremonies en dergelijken. De mensen zijn zeer gastvrij en laten u graag het dorp zien. Optioneel kunt u een palm- of rubberplantage bezoeken. Daarna rijden we verder naar 'The Tip of Borneo', hier heeft u een fenomenaal uitzicht over zee, waar we de zon onder zien gaan.
Na het diner is er en optioneel avondprogramma (niet inbegrepen in de prijs). Er is een dansvoorstelling waarin u zelf ook mee kunt dansen en de Mongigol-dans leert. Verder kunt u luisteren naar de oude verhalen en legendes van het volk en kunt u de typische rijstwijn proeven.
Voor de gene die nog steeds genoeg energie over heeft, is er een nachtwandeling.
De overnachting is het 'longhouse'. Een simpele accommodatie, klamboes zijn aanwezig. Lunch en diner inclusief.

Dag 2
's Morgens wordt u wakker gemaakt door de exotisch fluitende vogels en de hanen van de Rungus. Deze ochtend maakt u het dagelijks leven van de Rungus mee. Vanuit het longhouse, waar u ontbijt, kunt u het dorp overzien en genieten van de rust in deze bijzondere omgeving. Het ontbijt bestaat uit zoete aardappelen en tapioca met thee of koffie. Voor de natuurliefhebbers is er een wandeltocht in het nabij gelegen bos. Hierna bezoeken we nog een ander longhouse in Kg. Tinaggol waar we interessante kunstnijverheid zien. Tinaggol is het laatste gedeelte van de trip, u wordt terug gebracht naar uw hotel. Ontbijt inclusief.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat