• Maleisië

Historisch Malacca - Algemeen

Historisch Malacca (8 uur)

Malacca is een UNESCO erfgoed, het historische stadje geeft een duidelijk beeld van de koloniale invloeden van Azië en Europa. Veel oorlogen zijn gevochten voor het veroveren van deze plaats, die namelijk zeer gunstig was voor de handel in Oost-Indische specerijen. Wanneer de eerste Europeanen Malacca verlieten, lieten ze een schatkamer van historische gebouwen en monumenten achter, die nu nog steeds te bezichtigen zijn.
We rijden eerst langs de Chinese Hill, de grootste Chinese begraafplaats buiten China. Voordat we doorrijden naar een Portugese nederzetting, stoppen we aan het begin van het gebergte om de 'Sultan's Well' te bekijken. In de Portugese nederzetting ziet u de beroemde poort, de 'Porta de Santiago', de ruïnes van de Sint Paul kerk en de 17 eeuwse Nederlandse grafstenen.
Daarna staat 'Het Rode Plein' op het programma. De zalmkleurige Nederlandse gebouwen, waar tegenwoordig het Malacca Museum en regeringskantoren in zijn gevestigd.
Bezoek de Christus kerk voordat we gaan lunchen. Na de lunc bezoeken we de Cheng Hoon Teng tempel. De enige tempel waar je drie belangrijke leerstellingen van het Taoisme, het Boeddhisme en het Confusionisme vindt.
Ten slotte lopen we over de beroemde 'Jonker Street'. Hier vindt u veel typisch Malaccanese winkeltjes.
Advies: draag comfortabele schoenen.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat