• Thailand

Fietstocht Chiang Mai - Algemeen

Halve dag fietstocht Chiang Mai

Ervaar het Thaise platteland per fiets. Wij starten in Chiang Mai waar wij u ophalen bij uw hotel en in ongeveer 20 minuten per auto naar een klein dorpje brengen in het Doi Saket district.

We passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen, fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden en stoppen bij een meer in een prachtig berglandschap. Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien.

Details:
Totale afstand van de toer is 30 kilometer waarvan 99 % over verharde wegen. Het accent ligt op het genieten van de omgeving en lokale bezienswaardigheden, hierdoor zijn onze toers geschikt voor iedereen met een redelijke conditie. Het is op basis van seat in coach, min. 2 personen.
Minimum leeftijd is 10 jaar. Families met jongere kinderen zijn welkom maar alleen op privé basis met een kleine toeslag.

Inclusief: transport van en naar uw hotel, fietshuur, Engelssprekende gids, softdrinks, lokale lunch of snacks en ongevallenverzekering.


 
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat