• Maleisië

Een dag in het regenwoud - Algemeen

Dagexcursie regenwoud (5 uur)

Ervaar hoe het is om in een regenwoud te zijn, binnen de stadsgrenzen van Kuala Lumpur. Dit programma is speciaal ontworpen om de schoonheid van een tropisch regenwoud te laten zien. We rijden in ongeveer een uur naar de rand van de stad, waarbij we de originele Maleise dorpen passeren en u de bewoners hun dagelijkse bezigheden ziet doen. De eerste stop is bij het Aboriginal Museum. Hier ziet u onder anderen wapens, kleding van boomschors, traditionele muziek instrumenten en houtsnijwerk.
Wanneer u later aankomt bij het regenwoud zal de gids eerst een introductie geven. Ook kunt u deelnemen aan de activiteiten en spelletjes van de lokale bewoners. Zo is het mogelijk om te schieten met een blaaspijp, te vissen met een bamboe hengel, te zwemmen in het riviertje en te genieten van de zon en de omgeving. Vervolgens begint de wandeling. Wees erop voorbereid dat u schoenen nat kunnen worden.
Advies: draag comfortabele schoenen en neem zonnebrandcrème, een pet, voldoende water, een handdoek en eventueel extra kleding en een paar slippers mee.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat