• Maleisië

Bako Nationaal Park 2-daagse trip - Algemeen

Bako Nationaal Park 2-daagse trip

Dag 1
's Morgens rijden we richting het Bako Nationaal Park. In het vissersdorpje in de buurt gaan we aan boord van een bootje wat ons naar het park brengt. Dit oudste nationale park op Sarawak geeft een goed beeld van de regenwouden en daarbij behorende flora en fauna van Sarawak. Het is thuis aan zeven verschillende eco-systemen. Constante erosie over miljoenen jaren heeft van de kustlijn van Bako een uniek geografisch gebied gemaakt. Rotswanden, zandstenen structuren en prachtige stranden kenmerken de omgeving.

De bijzondere dieren die hier leven zijn onder anderen de makaken, de vreemde Proboscis aapjes met hun lange neuzen en de silver leaf monkeys. Ook leven er muisherten, zwijnen, vleermuizen, spookdiertjes en nog veel meer. Omdat dit allemaal wilde dieren zijn kunnen we u niet garanderen dat u ze ook allemaal zult zien.
Er zijn zestien verschillende routes die allemaal verschillende aspecten van het park laten zien. U kunt met uw gids overleggen waar u in geïnteresseerd bent en zo bepalen welke route u gaat lopen.

Tijdens een avondwandeling heeft u kans de bewoners van het bos die 's nachts leven te zien. De overnachting is in het Park Guesthouse, een simpele accommodatie waar de basisvoorzieningen aanwezig zijn. Lunch en diner inclusief.

Dag 2
Een overnachting in het park geeft u de mogelijkheid om meer van de natuur te zien. Als u de vorige dag maar weinig dieren heeft gezien, kunt u er nu voor kiezen om nog een wandeling te maken. U kunt naar de leefomgeving vna de proboscis apen gaan en zien hoe ze ontbijten aan de oever van de rivier. De rest van de ochtend heeft u zelf de tijd om meer van het park te zien. Na de lunch wordt u terug naar uw hotel gebracht. Ontbijt en lunch inclusief.

Deze tour is op basis van Seat In Coach.

 
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat