• Thailand

2 Daagse Trek - Algemeen

2 Daagse Trek

Dag 1 ‘s Morgens rijden we Chiang Mai uit en stoppen bij een lokale markt waar de gids eten inkoopt voor de trek en waar u zelf nog uw laatste inkopen kunt doen. Dan rijden we verder de bergen in naar het beginpunt van de trek. Na de lunch wandelen we in ongeveer 3 uur naar een mooi bergdorp. We doen het rustig aan en nemen de tijd om onderweg te stoppen om foto’s te nemen en te zwemmen bij een waterval. We overnachten bij onze gast familie met hun unieke cultuur.

Dag 2 We wandelen in ongeveer 2 uur naar het olifantenkamp waar we per olifant een mooie rit door de jungle maken. Na de lunch richting rivier waar onze bamboevlotten al klaar liggen. Omringd door de prachtige natuur zakken we de rivier af tot bij het punt waar onze truck ons ophaalt. Dan terug naar Chiang Mai met een onvergetelijke ervaring.

Inclusief: Engelssprekende gids, 1 overnachting bij de bergstammen, alle maaltijden, transport, olifantenrit en tocht per bamboevlot
NB Dit is een korte trek waarbij er een groot gedeelte van de route te voet wordt afgelegd en u een goed idee krijgt van het leven van de bergstammen.

Opmerking: Prijs gebaseerd op Seat in Coach, privé tour mogelijk met toeslag. Minimum 2 personen.

 
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat