• Bira
  • Lake Tempe
  • Sulawesi
  • Toraja
  • Sulawesi
  • Sulawesi
  • Sulawesi
  • Makassar

Thalassa dive resort - Manado -

Thalassa dive resort - Manado

Ons groene resort brengt je verassend dicht bij de natuur. De natuurlijke omgeving omarmt je. In onze tuin gevuld met fruitbomen, palmen en geurende bloemen vind je 19 kamers, onderverdeeld in 4 verschillende categorieën:
Bungalows: De 7 ruime,vrijstaande bungalows zijn elk uitgerust met een privé terras en een Kingsize en een single bed. Thalassa Dive Resort biedt de gasten van de bungalows een extra service. Zoals, de “ontbijt op bed” service, een fruitmandje bij aankomst, een goed gevulde minibar voor een lekker koud biertje of een glas wijn, een waterkoker om koffie en thee mee te maken in de kamer. Uiteraard is de badkamer voorzien van een goede douche met handdoeken en shampoo.
cottages: De 4, in de lokale stijl gebouwde houten cottages hebben 2 single bedden of een tweepersoons bed. Geen ontbijt service hier, maar wel een minibar en in de badkamer de zelfde faciliteiten als in de bungalows
Hill top kamers: Onze bergtop kamers bevinden zich op het hoogste punt van het resort. Dat zorgt voor een geweldig uitzicht over Manado en de baai. Dit is een perfecte plek voor een duikclub of groep die graag bij elkaar willen verblijven. In de prive tuin kun je je eigen BBQ plannen, precies voor de kamers! Deze negen kamers zijn perfect voor diegenen die liever hun geld uitgeven aan het duiken. De kamers zijn uitgerust met één en tweepersoons bedden. De kamers, hebben uiteraard een privé badkamer met een goede douche, handdoeken en zeep, maar verder geen andere faciliteiten. Het fantastische uitzicht over de baai van Manado is dubbel en dwars de 52 treden naar boven waard.

Alle kamers zijn voorzien van airco, eigen badkamers met warm water en kijken uit over de oceaan vanaf het privé terras.

Noord Sulawesi, een rijk en divers gebied

En niet zonder reden, het is een van de rijkste en gevarieerde onderwater gebieden ter wereld. Specialisten geven aan dat alleen al in Bunaken National Park, meer dan 58 verschillende koraalsoorten te vinden zijn en circa 2000 verschillende vissen! En dat aantal groeit alleen maar, wanneer we de gebieden rondom Bangka en Lembeh erbij betrekken! Vanzelfsprekend organiseren wij trips naar de al deze duikstekken. Niet voor niets worden the wateren rondom Indonesië de kraamkamer van de zee genoemd! Noord Sulawesi is onderdeel van het eiland waar drie grote watergebieden samen komen, de Pacific, Celebes zee en de Indische oceaan, Samen vormen zij een gigantische voedselbron. Het getij en het gevarieerde onderwaterlandschap dragen bij tot de rijkdom van dit gebied. De zee rondom Noord Sulawesi bestaat uit circa 5 verschillende gebieden, samen bieden zij meer dan 150 verschillende duikstekken. Het enorme gebied biedt voor iedere duiker voldoende uitdaging. Van beginner tot gevorderde duiker, van macro fotograaf tot stromingsduiker!

De getijdenstroom in ons gebied is circa 2,2 meter. De meeste duiken zijn dan ook stromingsduiken. De water temperatuur ligt tussen de 26 en 29 graden Celsius. Pas op, door het verkoelende water merk je soms niet hoe sterk de zon is, pas al het te laat is. De meeste duikers dragen een 3 mm shorty of pak, ter bescherming.

Prijsoverzicht Price overview

Thalassa dive resort - Manado

2-persoonskamer

1-persoonskamer

Deluxe kamer

Cottagekamer 2 personen

Cottagekamer single

Bungalow

Bungalow o.b.v. 3 personen

Bungalow o.b.v. 4 personen

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Volpension.You will stay here based on Volpension.

Thalassa dive resort - Manado

Ons groene resort brengt je verassend dicht bij de natuur. De natuurlijke omgeving omarmt je. In onze tuin gevuld met fruitbomen, palmen en geurende b...

Manado

Manado is de hoofdstad van noord Sulawesi en telt ruim een half miljoen inwoners. Het is de uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Minahassa hooggeberg...

Manado
ManadoManado is de hoofdstad van noord Sulawesi en telt ruim een half miljoen inwoners. Het is de uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Minahassa hooggebergte, het Tangkoko regenwoud, maar het meest bekend voor het Bunaken national marine park.
Ook Lembeh... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat