• Dore Atri
  • Triton Bay divers
  • Baliem
  • Baliem
  • Baliem
  • Korowai
  • Korowai
  • Manta

Lalosi homestay - Arborek -

Lalosi homestay - Arborek

Lalosi Homestay ligt aan de zuidelijke oever van Pulau Arborek en heeft 5 bungalows van 3 verschillende soorten.

Er zijn twee privébungalows op het strand (boven water bij vloed), en twee bungalows met 2 kamers en een bungalow met 3 kamers liggen net achter de vloedlijn in de schaduw van bomen aan het strand. Ze bieden allemaal uitzicht over de straat Dampier naar Mansuar en Batanta.

De twee privébungalows hebben een panoramisch uitzicht vanaf hun veranda's, die zijn uitgerust met een kleine tafel en stoelen. In de bungalows liggen twee matrassen op de vloer met de gebruikelijke lakens, kussens en muskietennetten.

De bungalows met twee kamers hebben een grote gemeenschappelijke veranda met tafels, stoelen en stopcontacten voor het opladen van apparaten. De bungalow met drie kamers heeft een kleinere, soortgelijk uitgeruste veranda. Alle kamers in deze bungalows zijn ook 2-persoonskamers en hier slaap je ook op matrassen op de vloer.

Alle bungalows van het Lalosi Homestay zijn mooi ingericht met Papua-beeldhouwwerken en maskers. Alle bungalowkamers hebben stopcontacten en lichtschakelaars.

De maaltijden worden geserveerd in een eetkamer met zandvloer naast de bungalows met 2 kamers. Drinkwater, thee en koffie zijn er altijd gratis beschikbaar voor de gasten. Er is een grote tafel met banken, evenals stopcontacten voor uw apparaten.

Lalosi homestay heeft twee aparte badkamergebouwen. De ene biedt een mandi-badkamer en een toilet in westerse stijl in aparte kamers met tegelvloer, de andere is een grote kamer met kiezelvloer en mandifaciliteiten en een westers toilet.

Er is geen gebrek aan plaatsen om te ontspannen bij Lalosi Homestay. Naast de bungalowveranda's zijn er een aantal strandtafels, stoelen en ligstoelen, evenals een andere plek aan het strand met een grote tafel, banken en stopcontacten.

Er is een goede telefoonontvangst bij Arborek (een trage internetverbinding is mogelijk) en de generator van Lalosi levert kracht en verlichting tussen zonsondergang en middernacht.

Lalosi ligt op twee minuten lopen van het dorp Arborek waar basisbenodigdheden en koude frisdrank kunnen worden gekocht, maar neem alsjeblieft je eventuele anorganische afvalstoffen zoals plastic, lege batterijen enz mee als je weggaat. Er is geen veilige manier om dit soort afval in Raja Ampat te verwijderen zonder vervuiling te veroorzaken en bij te dragen aan het groeiende afvalprobleem op de eilanden.

Basis Engels wordt gesproken in Lalosi, dus het meenemen van een taalgids zal het gesprek verrijken als je geen Bahasa Indonesia spreekt.

Arborek dive shop

Een van de kleinere duikwinkels, de Arborek Dive-winkel, is onlangs in oktober 2015 van start gegaan. Wij zijn gelegen in het hart van Raja Ampat @ Arborek Village op slechts 15 minuten varen van enkele fantastische riffen. Arborek Dive Shop biedt uitzonderlijke duiken in combinatie met apparatuur van topkwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben een passie voor het waterrijk en de natuurlijke wereld, die we graag met u willen delen. Ga met ons mee genieten van de schoonheid van onze riffen, veilig in de wetenschap dat we echt geven om je plezier en veiligheid, in evenwicht met een oprechte wens om onze natuurlijke omgeving te behouden. We zijn hier omdat we van Raja Ampat houden, we willen dat je het ook leuk vindt!

• Onze luchtcilinders zijn van aluminium met een capaciteit van 80 kubieke voet (12 liter).
• Goed onderhouden gehuurde duikuitrusting is beschikbaar en bevat Aqualung BCD's en regulators, Suunto duikcomputers, vinnen, booties en wetsuits in verschillende maten.
• Goede, goed onderhouden duikuitrusting en tanks zijn essentieel voor een geweldige duikvakantie. Bij Arborek Dive Shop ploegen we veel van ons geld om ervoor te zorgen dat u de beste huurapparatuur, schoonste lucht en het hoogst mogelijke niveau van beveiliging krijgt.

• Onze boten zijn uitgerust met dubbele motoren voor snelheid en extra veiligheid.
• Noodzuurstofset, eerstehulpset, essentiële gereedschappen zijn standaard op de boot.

We gebruiken CAT 12 Compressor die wordt bijgehouden met lokale agenten. Geen Nitrox beschikbaar

Prijsoverzicht Price overview

Lalosi homestay - Arborek

Garden bungalow

17-10-2018 - 31-12-2018
€ 31.00 p.p per nacht

Seaview bungalow

17-10-2018 - 31-12-2018
€ 35.00 p.p per nacht

Garden Bungalow 1-persoon

17-10-2018 - 31-12-2018
€ 36.00 p.p per nacht

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van .You will stay here based on .

Lalosi homestay - Arborek

Lalosi Homestay ligt aan de zuidelijke oever van Pulau Arborek en heeft 5 bungalows van 3 verschillende soorten. Er zijn twee privébungalows op het...

Raja Ampat

Raja Ampat is een eilandengroep in West Papua (voormalig Irian Jaya) en bestaat uit 610, voornamelijk onbewoonde eilanden. De vier grootste eilanden z...

Raja Ampat
Raja AmpatRaja Ampat is een eilandengroep in West Papua (voormalig Irian Jaya) en bestaat uit 610, voornamelijk onbewoonde eilanden. De vier grootste eilanden zijn Waigeo in het noorden, Salawati (ten zuidwesten van de op een na grootste stad in West-Papua, So... Meer infoMore info
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat