• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Rumah Rindu - Lovina -

Rumah Rindu - Lovina

Villa Rumah Rindu Bali, 'huis van verlangen', is een vrijstaande 2 tot 12 persoons villa pal aan het strand bij Lovina. Kindvriendelijk, met 5- sterren comfort, 100% privacy en gratis gebruik van internet via Wifi.
In onze villa is het ultiem genieten van rust, ruimte, zee en heerlijke luxe. Luxe varierend van ophaalservice, heerlijke ontbijtjes, jacuzzi, sateliet TV, tot aan een babybedje. Aan alles is gedacht. De villa is uitgerust met 2 grote tweepersoons slaapkamers inclusief ensuite luxe badkamers. Verrassend zijn daarbij onze 'buitenhuizen', 2 vierpersoons gastenverblijven ieder met 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een kitchenette.

Personeel

Het zorgvuldig geselecteerde, vriendelijke en professioneel opgeleide personeel staat 6 dagen per week tot uw beschikking. Zij spreken goed Engels en zullen er alles aan doen om u volop te laten genieten.
De gastvrouwen Agung en Wily onderhouden het huis en doen de was. Maar nog veel belangrijker; wanneer u Agung en Wily wat huishoudgeld geeft, halen zij de dagelijkse boodschappen voor u in huis en maken zij de meest heerlijke gerechten voor u klaar. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en hapjes; bespreek uw verzoeken en geniet!

Door onze tuinmannen Putu en Komang ziet de riante tuin er altijd piekfijn uit, zodat u kunt genieten van een schoon zwembad, prachtige vijvers en tropische planten en bomen.
De tuin staat het hele jaar door in bloei, dus welk jaargetijde u ook komt, u krijgt altijd een zomers lentegevoel.

Bali, en zeker het noorden van Bali, is heel veilig.
Als villa-eigenaar wordt echter door de dorpsgemeenschap van je verwacht dat je meerdere inwoners werk aanbiedt. Hierbij hoort ook bewakingspersoneel.
Putu en Ketut houden 's avonds en 's nachts het terrein voor u in de gaten en houden een oogje in het zeil bij de weg en op het strand.

Ook heeft u de beschikking over een Nederlands sprekende helpdesk. Mevrouw Marijke van der Wiel kunt u bereiken voor het beantwoorden van allerlei vragen over de villa, over de omgeving en over eventueel te maken uitstapjes.

Prijsoverzicht Price overview

Rumah Rindu - Lovina

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies.You will stay here based on Logies.

Rumah Rindu - Lovina

Villa Rumah Rindu Bali, 'huis van verlangen', is een vrijstaande 2 tot 12 persoons villa pal aan het strand bij Lovina. Kindvriendelijk, met 5- sterre...

Lovina

Lovina is het noordelijk gelegen badplaatsje aan de Bali zee. Het zwarte strand nodigt niet direct uit om in zee te gaan zwemmen of te snorkelen. Sowi...

Dolfijnen spotten bij Lovina
LovinaLovina is het noordelijk gelegen badplaatsje aan de Bali zee. Het zwarte strand nodigt niet direct uit om in zee te gaan zwemmen of te snorkelen. Sowieso is er onder water weinig te zien.
Vergeleken bij het zuiden van Bali is het hier heerlijk rusti... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat