• Cambodja Angkor Wat

Lotus Lodge Hotel -

Lotus Lodge Hotel

Lotus Lodge is een nieuwe lodge en is net buiten Siem Reap gelegen. De 36 bungalows beschikken over airconditioning, een koelkast, een kabel tv en privékluis. Tevens aanwezig: internet, een winkel en diverse ontspannings- en sportmogelijkheden zoals: badminton en volleybal. Er is ook een zwembad aanwezig.
Dit vriendelijke hotel is een uitstekende keuze om uit te rusten na uw bezoek aan de tempels van Angkor. Het centrum van Siem Reap is makkelijk te bereiken per door gebruik te maken van de gratis shuttle bus die in de avond naar het centrum van Siem Reap rijdt.

Prijsoverzicht

Lotus Lodge Hotel

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Lotus Lodge Hotel

Lotus Lodge is een nieuwe lodge en is net buiten Siem Reap gelegen. De 36 bungalows beschikken over airconditioning, een koelkast, een kabel tv en pr...

Siem Reap - Algemene Informatie

Siem Reap ligt in het Noord-Westen van Cambodja. Ondanks dat het een van de armste regio's in Cambodja is, is het misschien wel de regio die het rij...

Siem ReapSiem Reap ligt in het Noord-Westen van Cambodja.
Ondanks dat het een van de armste regio's in Cambodja is, is het misschien wel de regio die het rijkst is aan cultuur en natuur.

Zo vindt u op slechts enkele kilometers afstand van Siem Reap het T... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat