• Cambodja Angkor Wat

Phnom Penh Hotel -

Phnom Penh Hotel

De ligging van dit 4-sterren hotel is ideaal in het centrum. Elk van de 407 kamers voorzien van alle comfort en stijl. Alle kamers zijn inclusief: airconditioning, badjassen, een dagelijkse krant, een haardroger en internettoegang (draadloos. Tevens aanwezig: 24-uurs room service, winkels, een koffiebar, een wasserij/stomerij, een restaurant en een kapsalon. Er zijn prima sport- en recreatievoorzieningen zoals massage, gym/fitnessfaciliteiten, een sauna, een stoomkamer en zwembad. Dit mooie hotel in Phnom-Penh is al lang favoriet bij toeristen.

Prijsoverzicht

Phnom Penh Hotel

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Phnom Penh Hotel

De ligging van dit 4-sterren hotel is ideaal in het centrum. Elk van de 407 kamers voorzien van alle comfort en stijl. Alle kamers zijn inclusief: air...

Phnom Penh - Algemene Informatie

Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja. De stad ligt in het zuidoosten van het land bij de samenvloeiing van de rivieren de Mekong en de Tonlé Sapriv...

Phnom PenhPhnom Penh is de hoofdstad van Cambodja. De stad ligt in het zuidoosten van het land bij de samenvloeiing van de rivieren de Mekong en de Tonlé Saprivier.

Van 1886 tot 1953 was Phnom Penh onderdeel van de Franse kolonie. Het was één van de mooiste... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat